Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Birras (310548) - Chineles F.C (797963) » 726883990: T75/J9/V

Liga 726883990 Información oficial sobre el partido 726883990 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / V.26 (5539)

Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido 1 - 1 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
0 - 1 Jeldrik Sönnrichsen (84')
Javier Guillén (85') 1 - 1
Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido 1 - 1 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido 2 - 1 Chineles F.C Alineación oficial del equipo 'Chineles F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Birras

Goles Goles

  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 85, Javier Guillén de Birras empatava el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Birras va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Sergi Llach va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier Guillén va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Francisco Cegama va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chineles. La jugada d'estratègia del Birras per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ibai Bauchamp va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Bartolomeu Azamor va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Birras se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Emil Beltechi del Birras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ibai Bauchamp es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Chineles F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Jeldrik Sönnrichsen que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22 de partit, Jacinto Pereira Roque quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Astolfo Corso va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Ponce de León, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Chineles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Astolfo Corso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.