Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Birras (310548) - Superekip (797630) » 726883987: T75/J8/V

Liga 726883987 Información oficial sobre el partido 726883987 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.26 (5539)

Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido 2 - 4 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
0 - 1 David-Alexandre Clabots (27')
0 - 2 Jan Zita (34')
Mauro Ibarburen (47') 1 - 2
1 - 3 Jan Zita (78')
Fidel Vargas-Maldonado (80') 2 - 3
2 - 4 Orlando Portillo (90')
Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido 2 - 4 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Birras Alineación oficial del equipo 'Los Birras' en el partido 2 - 0 Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido
Tiene un resultado normal 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Birras

Goles Goles

  • 106 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mauro Ibarburen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 47, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Birras, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passava el minut 80 del matx, quan l'atent Fidel Vargas-Maldonado va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ibai Bauchamp va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Manuel Alejandro Merizalde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Bartolomeu Azamor va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 33, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Superekip

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, David-Alexandre Clabots de Superekip va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Superekip va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jan Zita, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.
  • 141 Minuto 78 (Gol de contra por el centro): Superekip sabia com jugar al contraatac, i al minut 78, Jan Zita va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Superekip van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 4 mitjançant en Orlando Portillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Superekip va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jan Zita, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): El Superekip va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Arthur Rosset la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arthur Rosset de Superekip la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.