Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GahanC.F. (489792) - RONYRUNNER (120653) » 726883705: T75/J8/V

Liga 726883705 Información oficial sobre el partido 726883705 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / V.21 (5534)

GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 0 - 3 RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido
0 - 1 Givano De Ridder (25')
0 - 2 Víctor Corvinos (76')
0 - 3 Víctor Corvinos (89')
GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 0 - 3 RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
GahanC.F. Alineación oficial del equipo 'GahanC.F.' en el partido 3 - 2 RONYRUNNER Alineación oficial del equipo 'RONYRUNNER' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GahanC.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 8 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Pedro Torrero va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 220 Minuto 20 (Ocasión de falta): Al minut 20, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): GahanC.F. va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 87 que Paulo Cruz Marques no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): En Rubén Mercado de GahanC.F. es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 88, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): GahanC.F. va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Rubén Mercado va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Rubén Mercado no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Benedetto Pronestì de GahanC.F. va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

RONYRUNNER

Goles Goles

  • 172 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de RONYRUNNER va ser finalitzada des de l'esquerra per Givano De Ridder al minut 25. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Víctor Corvinos va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 76, i va fer pujar el 0 - 2 per a RONYRUNNER.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Víctor Corvinos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Josep Xavier Carbonés de RONYRUNNER, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Paco Gras. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Víctor Corvinos de RONYRUNNER va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de RONYRUNNER va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Corvinos va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Alejandro Murillo quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Lounis Robin Lees, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Givano De Ridder de RONYRUNNER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mitchell Gill de RONYRUNNER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Corvinos.