Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

depor_centenario (1339921) - Drakos F.C. (1601509) » 726883342: T75/J1/V

Liga 726883342 Información oficial sobre el partido 726883342 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / V.15 (5528)

depor_centenario Alineación oficial del equipo 'depor_centenario' en el partido 0 - 3 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
0 - 1 Filemón Callobre (31')
0 - 2 Rikárdó Peszeni (34')
0 - 3 Rikárdó Peszeni (49')
depor_centenario Alineación oficial del equipo 'depor_centenario' en el partido 0 - 3 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
depor_centenario Alineación oficial del equipo 'depor_centenario' en el partido 2 - 2 Drakos F.C. Alineación oficial del equipo 'Drakos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,6 % 13,6 % 61,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

depor_centenario

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jorge Ripollés! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Grim Persson va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 40 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Grim Persson no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Remus Bumbar va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elvio Fantauzzo.

Drakos F.C.

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Soroush Torki el va rematar Filemón Callobre amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Rikárdó Peszeni va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Drakos va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Rikárdó Peszeni, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Roman Schraader va fer al minut 43 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Dimitar Hristov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Heidelberg Zabaleta, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Heidelberg Zabaleta va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marcus Rezler després de 79 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Antonio Barbierato va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Santiago Lobo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cenk Öflüm de Drakos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.