Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Son Rapinya (1596538) - FURFUS F.C (491951) » 726882968: T75/J6/V

Liga 726882968 Información oficial sobre el partido 726882968 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / V.8 (5521)

Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 2 - 0 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
Ioan Popescu (36') 1 - 0
Abílio Ferreira (43') 2 - 0
Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 2 - 0 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Son Rapinya Alineación oficial del equipo 'Son Rapinya' en el partido 2 - 0 FURFUS F.C Alineación oficial del equipo 'FURFUS F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Son Rapinya

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Ioan Popescu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Rapinya.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Rapinya va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Abílio Ferreira des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Rapinya va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Adin Fazlić va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Adin Fazlić de Rapinya va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Abílio Ferreira va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Èric Vallduví va rematar alt.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Ioan Popescu una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Jason Magnus va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Nedim Alpman es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Boramy Noeurm gairebé va marcar per a Rapinya des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

FURFUS F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 6 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Elman Cəlilov va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Robert Cojocariu va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): FURFUS van sortir al contraatac al minut 40, però Joan Anton Téllez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): En Joan Anton Téllez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de FURFUS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gionata Zubani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Robert Cojocariu de FURFUS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.