Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Brodas (778750) - Delta de Dirac (491031) » 726882477: T75/J9/IV

Liga 726882477 Información oficial sobre el partido 726882477 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / IV.63 (3486)

Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido 3 - 0 Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido
Omar Knight (6') 1 - 0
Diego Adrián Flores (36') 2 - 0
Agostino Gasponi (40') 3 - 0
Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido 3 - 0 Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Brodas Alineación oficial del equipo 'Los Brodas' en el partido 4 - 1 Delta de Dirac Alineación oficial del equipo 'Delta de Dirac' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,1 % 0,2 % 5,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Brodas

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Omar Knight, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Brodas es posava per davant!
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Brodas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diego Adrián Flores des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Brodas va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Agostino Gasponi va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Diego Adrián Flores gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Hossein Gheshmi va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, Yechezkel Frischkorn gairebé va marcar per a Brodas des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Enrique Ruiz Tagle, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Enrique Ruiz Tagle va intentar anar-se'n per velocitat al minut 90 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Manuel López va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Delta de Dirac

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Sassi Fleysher quasi aconsegueix empatar per Delta al minut 24, però Jörgen Duijsters va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 250 Minuto 53 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Delta van pujar a rematar. Però en Thomas Carotenuto la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Harri Metsänheimo de Delta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martino Fronte de Delta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cyprien Colin de Delta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.