Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcelona Yellow Jackets (776678) - AMIGOS DE LA AMBAR (773938) » 726882183: T75/J5/IV

Liga 726882183 Información oficial sobre el partido 726882183 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.58 (3481)

Barcelona Yellow Jackets Alineación oficial del equipo 'Barcelona Yellow Jackets' en el partido 4 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Gaetano Piciarelli (10') 1 - 0
Vincenzo Pellicciotta (19') 2 - 0
Gaetano Piciarelli (24') 3 - 0
Vincenzo Pellicciotta (89') 4 - 0
Barcelona Yellow Jackets Alineación oficial del equipo 'Barcelona Yellow Jackets' en el partido 4 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Barcelona Yellow Jackets Alineación oficial del equipo 'Barcelona Yellow Jackets' en el partido 7 - 0 AMIGOS DE LA AMBAR Alineación oficial del equipo 'AMIGOS DE LA AMBAR ' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcelona Yellow Jackets

Goles Goles

  • 123 Minuto 10 (Gol por la derecha): Barcelona s'avançava al marcador al minut 10, després d'un rebot que va caçar en Gaetano Piciarelli per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Barcelona va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vincenzo Pellicciotta va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Barcelona va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gaetano Piciarelli des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Barcelona va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vincenzo Pellicciotta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Lucian-Alin Părăuan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barcelona.
  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gaetano Piciarelli va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Adrian Szalewicz, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Lucian-Alin Părăuan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radostin Gerchev de Barcelona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucian-Alin Părăuan de Barcelona amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AMIGOS DE LA AMBAR

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jesús Solana va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Juan Señor rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Espinosa de los Monteros de Amigos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.