Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Avi Logistic Fc. (1431689) - Fulastron F.C. (119180) » 726881959: T75/J5/IV

Liga 726881959 Información oficial sobre el partido 726881959 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.54 (3477)

Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido 4 - 1 Fulastron F.C. Alineación oficial del equipo 'Fulastron F.C.' en el partido
Ludovic Dockerill (37') 1 - 0
1 - 1 Micha Sturz (43')
Helmi Wellauer (44') 2 - 1
Julio Brum (66') 3 - 1
Trần Minh Triệu (68') 4 - 1
Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido 4 - 1 Fulastron F.C. Alineación oficial del equipo 'Fulastron F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Avi Logistic Fc. Alineación oficial del equipo 'Avi Logistic Fc.' en el partido 2 - 0 Fulastron F.C. Alineación oficial del equipo 'Fulastron F.C.' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Avi Logistic Fc.

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Logistic s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Ludovic Dockerill per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): El jugador Helmi Wellauer de Logistic, després de 44 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fulastron. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Julio Brum la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Logistic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 66.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Trần Minh Triệu es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Ludovic Dockerill va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Logistic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Dragoş Tălpeanu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cătălin Felecan de Logistic va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Ludovic Dockerill que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Juan Barrero! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Logistic, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Trần Minh Triệu va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Trần Minh Triệu gairebé va marcar per a Logistic des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Milán Auth es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Fulastron F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Amadeo Bleuer va pentinar un córner cap al segon pal que Micha Sturz va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.