Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TDA TEAM (1459050) - El millor equip del món mundial (1437815) » 726881792: T75/J6/IV

Liga 726881792 Información oficial sobre el partido 726881792 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.51 (3474)

TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 1 - 1 El millor equip del món mundial Alineación oficial del equipo 'El millor equip del món mundial' en el partido
Rick Kovacs (6') 1 - 0
1 - 1 Zósimo Humara (11')
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 1 - 1 El millor equip del món mundial Alineación oficial del equipo 'El millor equip del món mundial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TDA TEAM Alineación oficial del equipo 'TDA TEAM' en el partido 1 - 1 El millor equip del món mundial Alineación oficial del equipo 'El millor equip del món mundial' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TDA TEAM

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): TDA TEAM va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Rick Kovacs va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): TDA TEAM va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Ahmad Meriana va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Ernesto Gallardo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rick Kovacs va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ramon Rouras rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): TDA TEAM va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 29 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fernando Romero ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): TDA TEAM va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Anselmo Padalino va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Adolfo Murrieta.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 61 per blocar una centrada d'en Elías Jaén va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TDA TEAM.

El millor equip del món mundial

Goles Goles

  • 187 Minuto 11 (Gol tiro lejano): Després de 11 minuts el mundial, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Zósimo Humara sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Medina Soriano va superar els defenses rivals per velocitat al minut 16 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): El mundial va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 55 amb un llançament de falta perillós. En Zósimo Humara però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 287 Minuto 74 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de mundial tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Josep Antoni Saliner ho va intentar al minut 74 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.