Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.MONSTER (309234) - Solaris F.C. (1368766) » 726881671: T75/J3/IV

Liga 726881671 Información oficial sobre el partido 726881671 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.49 (3472)

U.D.MONSTER Alineación oficial del equipo 'U.D.MONSTER' en el partido 3 - 3 Solaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Solaris F.C.' en el partido
Manuel Pedrosa (9') 1 - 0
Zbigniew Kanownik (33') 2 - 0
2 - 1 Henning Jürgensen (71')
2 - 2 Joffrey Forestier (81')
Manuel Pedrosa (89') 3 - 2
3 - 3 Joffrey Forestier (89')
U.D.MONSTER Alineación oficial del equipo 'U.D.MONSTER' en el partido 3 - 3 Solaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Solaris F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
U.D.MONSTER Alineación oficial del equipo 'U.D.MONSTER' en el partido 4 - 2 Solaris F.C. Alineación oficial del equipo 'Solaris F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,7 % 3,8 % 18,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.MONSTER

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Passats 9 minuts, Manuel Pedrosa, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. U.D.MONSTER es posava per davant!
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Zbigniew Kanownik va incrementar l'avantatge de U.D.MONSTER amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): Manuel Pedrosa va donar a U.D.MONSTER un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zbigniew Kanownik per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Albert Herman va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Norbert Dugardein de U.D.MONSTER va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Gigio Fossanova, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Pedrosa va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 290 Minuto 67 (Ocasión de falta): En Manuel Pedrosa va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Diogo Pinto hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Barreña Valero Gonzálo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80, Policarpio Valdés Correa gairebé va marcar per a U.D.MONSTER des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Pedrosa de U.D.MONSTER la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Policarpio Valdés Correa de U.D.MONSTER va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Solaris F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Solaris van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 71 quan Henning Jürgensen sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 81 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Joffrey Forestier de Solaris marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 163 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador visitant Joffrey Forestier va aconseguir empatar 3 - 3 al minut 89 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Henning Jürgensen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vladimir Shvachko va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Solaris van seguir progressant per la banda dreta. Simón Suárez va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.