Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Virgen Blanca (117755) - cohetes (1457433) » 726881664: T75/J1/IV

Liga 726881664 Información oficial sobre el partido 726881664 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / IV.49 (3472)

Virgen Blanca Alineación oficial del equipo 'Virgen Blanca ' en el partido 1 - 0 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
Gleb Ivakhnov (72') 1 - 0
Virgen Blanca Alineación oficial del equipo 'Virgen Blanca ' en el partido 1 - 0 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Virgen Blanca Alineación oficial del equipo 'Virgen Blanca ' en el partido 2 - 1 cohetes Alineación oficial del equipo 'cohetes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Virgen Blanca

Goles Goles

  • 187 Minuto 72 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Virgen volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 72 van aconseguir marcar quan en Gleb Ivakhnov va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): El Virgen se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 28, en Žan Skrjanc va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Virgen, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Fabián Granadillo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Al minut 40 un refús amb el peu d'en Isidro González-Llano va anar a parar als peus del Gorm Ahrenst que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Žan Skrjanc va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 43. En Yazid Wainaina va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 287 Minuto 76 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Gorm Ahrenst ja els havia advertit que el porter contrari, en Isidro González-Llano, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Cornelio Gastañiza va sortir molt desviat al minut 85.

cohetes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cohetes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Erno Lintukangas va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de cohetes van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Erno Lintukangas va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Régis Bouclet després que el jugador de cohetes li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.