Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cervera del Río Alhama (1599109) - LokoMotiv AO (436195) » 726881578: T75/J8/IV

Liga 726881578 Información oficial sobre el partido 726881578 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / IV.47 (3470)

Cervera del Río Alhama Alineación oficial del equipo 'Cervera del Río Alhama' en el partido 1 - 2 LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido
Alexander Dobrovolskiy (31') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Cariño (44')
1 - 2 Jesús Ángel Mainez García (82')
Cervera del Río Alhama Alineación oficial del equipo 'Cervera del Río Alhama' en el partido 1 - 2 LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cervera del Río Alhama Alineación oficial del equipo 'Cervera del Río Alhama' en el partido 2 - 0 LokoMotiv AO Alineación oficial del equipo 'LokoMotiv AO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cervera del Río Alhama

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Omar Ešrefić va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 31 de joc. Alexander Dobrovolskiy es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Carlos Lobo, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lino Roelas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alexander Dobrovolskiy va estar a punt de sentenciar el partit al minut 38, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lino Roelas va estar a punt d'avançar els locals al minut 64 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Lino Roelas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cervera se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

LokoMotiv AO

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 44, quan Ricardo Cariño va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Loko van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Jesús Ángel Mainez García.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): Loko va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Roberto Cerdeño va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Loko va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Gurrea, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Roberto Cerdeño va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 79, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mikko Laatinen va aconseguir desviar el seu xut a córner.