Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

superbm (312816) - Inter de Madrid (1416019) » 726881514: T75/J6/IV

Liga 726881514 Información oficial sobre el partido 726881514 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.46 (3469)

superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 1 - 1 Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido
Falko Hittfeld (34') 1 - 0
1 - 1 Quentin Marguerie (51')
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 1 - 1 Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
superbm Alineación oficial del equipo 'superbm' en el partido 2 - 0 Inter de Madrid Alineación oficial del equipo 'Inter de Madrid' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

superbm

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip superbm va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Falko Hittfeld va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Elias Ciriaco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Rodrigo Navarro va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Hammo Peuckert es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): superbm va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Adriano Corteggiano en un 1 contra 1 amb el porter Malik Enevoldsen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Inter de Madrid

Goles Goles

  • 115 Minuto 51 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Quentin Marguerie era molt més ràpid que el defensa Thibaut Delaporte. Al minut 51, el jugador de Madrid va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Madrid van sortir al contraatac amb encert al minut 38, però Maximilian Putfarcken no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Madrid van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 59, però Quentin Marguerie va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 69 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Maximilian Putfarcken, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El Madrid va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Cristian Ţandrău va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Madrid van sortir al contraatac al minut 82, però Fabio Teli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.