Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Percebe (993325) - Real Almuñécar (776412) » 726881400: T75/J5/IV

Liga 726881400 Información oficial sobre el partido 726881400 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.44 (3467)

Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido 2 - 3 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
0 - 1 Rutgerus Poelman (17')
Thorben Deller (18') 1 - 1
Adam Mwandoro (68') 2 - 1
2 - 2 Visa Pohjanen (72')
2 - 3 Francisco Eva (84')
Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido 2 - 3 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Percebe Alineación oficial del equipo 'Atlético Percebe' en el partido 2 - 0 Real Almuñécar Alineación oficial del equipo 'Real Almuñécar' en el partido
Tiene un resultado normal 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Percebe

Goles Goles

  • 138 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sastoi Antsuategi arribés a peus de Thorben Deller, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a AtlPercebe el 1 - 1.
  • 120 Minuto 68 (Gol de falta): Adam Mwandoro va donar a AtlPercebe un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): AtlPercebe per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Thorben Deller va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Thorben Deller arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En El Sayed Bin Jassem Al-Marri del AtlPercebe ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 54 (Ocasión de falta): Al minut 54, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Thorben Deller va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AtlPercebe se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Thorben Deller va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Cantore de AtlPercebe amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Almuñécar

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Rutgerus Poelman va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Almuñécar, al minut 17. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 135 Minuto 72 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Visa Pohjanen de Almuñécar va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 2.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): En Francisco Eva va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Almuñécar, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Visa Pohjanen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Almuñécar sortien al contraatac. La falta llançada per Santiago 'El Cien' Manias va sortir força alta sense massa perill.