Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Starkhs (1590474) - Rallys new team (437277) » 726881397: T75/J5/IV

Liga 726881397 Información oficial sobre el partido 726881397 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.44 (3467)

Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 1 - 3 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
0 - 1 Èric Bonamosa (52')
Marc Brià (69') 1 - 1
1 - 2 Webbie Sakala (81')
1 - 3 Cătălin Crâşmaru (90')
Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 1 - 3 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Starkhs Alineación oficial del equipo 'Starkhs' en el partido 0 - 1 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starkhs

Goles Goles

  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Starkhs va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marc Brià, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Salva Farraró, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Salva Farraró va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rubén Gago rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 216 Minuto 21 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 21 en 林 (Lin) 廷翰 (Tinghan) ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Narciso Tolerano el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Starkhs va anar a parar a la dreta de l'atac on en 林 (Lin) 廷翰 (Tinghan), tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Rallys new team

Goles Goles

  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Rallys prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Èric Bonamosa.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Starkhs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Webbie Sakala la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Rallys es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 81.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Cătălin Crâşmaru de Rallys l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 90 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 36 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Webbie Sakala va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Cody Huynh, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ulus Dadaş va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Èric Bonamosa.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Melian Ionescu de Rallys va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.