Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patryns f.c. (1338976) - LOS MITOS FC (1369762) » 726880518: T75/J9/IV

Liga 726880518 Información oficial sobre el partido 726880518 en Hattrick

06.04.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / IV.28 (3451)

Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 0 - 2 LOS MITOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS MITOS FC' en el partido
0 - 1 Ruedi Dorfinger (42')
0 - 2 Lúðvík Hjörvarsson (47')
Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 0 - 2 LOS MITOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS MITOS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido 4 - 1 LOS MITOS FC Alineación oficial del equipo 'LOS MITOS FC' en el partido
Es un cenizo 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patryns f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Moreno Capitán va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Laurent Knockaert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Patryns va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Rushanizam Baihaqi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 201 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Michele Anfuso no s'ho podia creure.

LOS MITOS FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Franciscano Ascanio va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ruedi Dorfinger, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lúðvík Hjörvarsson de LMFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 47 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Nicola Emmanuele no va ser aprofitada per en Dedê Fonseca Diniz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Thijs Gérard que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LMFC, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Felipe Comenge va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aureliano Guardia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fulvio Cumana va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Franciscano Ascanio al minut 75, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Alfred Delley, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Alfred Delley va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.