Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Subbetica CF (1581410) - Sants Naptakers (313074) » 726880168: T75/J5/IV

Liga 726880168 Información oficial sobre el partido 726880168 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.22 (3445)

Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 2 - 1 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
Ibai Urkidi (12') 1 - 0
1 - 1 Mohammed Salah (47')
Bernardo Silva (89') 2 - 1
Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 2 - 1 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Subbetica CF Alineación oficial del equipo 'Subbetica CF' en el partido 2 - 0 Sants Naptakers Alineación oficial del equipo 'Sants Naptakers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Subbetica CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Ibai Urkidi va donar a Subbetica un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Bernardo Silva, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Paolo Guidi va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Bogusz Mikulski, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Taras Migriauli una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 36, però una magnífica aturada de Juan Carlos Casal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Subbetica, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Domingo Díaz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Subbetica va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 60 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Taras Migriauli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Subbetica va estar a punt de posar-se per davant al minut 75 però Taras Migriauli va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Bogusz Mikulski va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bogusz Mikulski de Subbetica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sants Naptakers

Goles Goles

  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Mohammed Salah que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Naptakers al minut 6, però el xut de Vratislav Skočík va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 22, en un 1 contra 1 amb el porter, però Víctor Valdés va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Virgilio Alderici des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Are Johnsen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Víctor Valdés va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Emmanuel 'Le chevalier' Nicole va fer una jugada per la banda esquerra, però Víctor Valdés va aturar el seu xut.
  • 274 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Vratislav Skočík que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 218 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Emmanuel 'Le chevalier' Nicole va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mohammed Salah rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.