Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Seny,pit i collons! (492716) - ballans (314043) » 726880003: T75/J5/IV

Liga 726880003 Información oficial sobre el partido 726880003 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.19 (3442)

Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 2 - 1 ballans Alineación oficial del equipo 'ballans' en el partido
Américo Palacio (57') 1 - 0
1 - 1 Marco Antonio Rivero Beato (68')
Wolfgang Gruendel (79') 2 - 1
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 2 - 1 ballans Alineación oficial del equipo 'ballans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Seny,pit i collons! Alineación oficial del equipo 'Seny,pit i collons!' en el partido 2 - 0 ballans Alineación oficial del equipo 'ballans' en el partido
Tiene un resultado normal 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seny,pit i collons!

Goles Goles

  • 187 Minuto 57 (Gol tiro lejano): En Aloizs Vidro conduïa pel cercle central i, veient a en Américo Palacio desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 187 Minuto 79 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Seny,pit va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Wolfgang Gruendel en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 27 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Seny,pit va deixar en bona posició a en Francis del Valle per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Seny,pit van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ruslan Boyko, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Al minut 40 un refús amb el peu d'en Hadi Beyaz va anar a parar als peus del Nicola Scipioni que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

ballans

Goles Goles

  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): En Marco Antonio Rivero Beato va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Ludger-Maria Pharma gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Aki Vikström quasi aconsegueix empatar per ballans al minut 64, però Ken Abrahamsen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Bertrand Chapman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Heribert Trilla va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Aki Vikström, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nuţu Fleancu de ballans amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.