Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Mandarina (122836) - Scorpions C.F (123358) » 726879998: T75/J5/IV

Liga 726879998 Información oficial sobre el partido 726879998 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.19 (3442)

CD Mandarina Alineación oficial del equipo 'CD Mandarina' en el partido 0 - 7 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
0 - 1 Guillem Siscar (14')
0 - 2 Manolo García Talavera (17')
0 - 3 Noah Ward (35')
0 - 4 Beila Alli (41')
0 - 5 Carlos Gozalbo (62')
0 - 6 Baheddi Benslimane (65')
0 - 7 Diego Pío Mancebo (73')
CD Mandarina Alineación oficial del equipo 'CD Mandarina' en el partido 0 - 7 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Mandarina Alineación oficial del equipo 'CD Mandarina' en el partido 0 - 4 Scorpions C.F Alineación oficial del equipo 'Scorpions C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Mandarina

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Adrià Bañuls va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 43 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro García de Eulate de Mandarina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Scorpions C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador de Scorpiones Guillem Siscar va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 14 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Manolo García Talavera va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Noah Ward va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alex Ezurmendia la va convertir en gol amb un remat de cap en Beila Alli tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 41 el marcador es va actualitzar: 0 - 4.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Scorpiones va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Carlos Gozalbo va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 5.
  • 180 Minuto 65 (Gol de falta): Al minut 65, una falta xutada per Baheddi Benslimane va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 6 per a Scorpiones. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Diego Pío Mancebo de Scorpiones l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Francisco Gaiztarro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): Baheddi Benslimane va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Scorpiones van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Beila Alli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71, el Scorpiones va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Noah Ward s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.