Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Drag Star C.F (776633) - Atletico de Helia (120142) » 726879946: T75/J6/IV

Liga 726879946 Información oficial sobre el partido 726879946 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.18 (3441)

Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 1 - 2 Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido
0 - 1 Victor Pantea (12')
Melwan Sabir (43') 1 - 1
1 - 2 Arnold Vriend (73')
Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 1 - 2 Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drag Star C.F Alineación oficial del equipo 'Drag Star C.F' en el partido 3 - 0 Atletico de Helia Alineación oficial del equipo 'Atletico de Helia' en el partido
Tiene mala suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drag Star C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del Drag amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Melwan Sabir en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 24 minuts, en Josep Marsol no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 210 Minuto 32 (Ocasión de falta): Josep Marsol va llançar una falta directa al minut 32 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Melwan Sabir va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Al minut 58, Ermegildo Ubilla arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Buenaventura va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Drag per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 63, quan Fernando Cantoni va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Alberto Urreche del Drag ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Atletico de Helia

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Victor Pantea va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Arnold Vriend quedar desmarcat i marcar per a Atletico al minut 73. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Atletico va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ville Juntunen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ville Juntunen al minut 41, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Artur Leesi va entorpir al marcador d'en Aravo Simón per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 271 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Victor Pantea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 50, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jeffrey Landes va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Atletico van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Arnold Vriend des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atletico va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Guenther Lengdorfer-Gaffron, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.