Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almogàvers Club (1421640) - Camarero Soto (493287) » 726879554: T75/J6/IV

Liga 726879554 Información oficial sobre el partido 726879554 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.11 (3434)

Almogàvers Club Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Club' en el partido 1 - 0 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Llorenç Alberola (89') 1 - 0
Almogàvers Club Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Club' en el partido 1 - 0 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Almogàvers Club Alineación oficial del equipo 'Almogàvers Club' en el partido 2 - 0 Camarero Soto Alineación oficial del equipo 'Camarero Soto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almogàvers Club

Goles Goles

  • 124 Minuto 89 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 89 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Llorenç Alberola. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Dani Camarasa va entorpir al marcador d'en Rico Brugger per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Camarero Soto

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Camarero va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ricardo Butragueño, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 35 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Ricardo Butragueño va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Alberto Montalvo, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Camarero va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Harald Heidbrenner, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Camarero va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Otakar Pohořalý va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ramón Dávila després que el jugador de Camarero li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.