Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monkada F.D.M. (778173) - motroco (995579) » 726879438: T75/J5/IV

Liga 726879438 Información oficial sobre el partido 726879438 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.9 (3432)

Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 2 - 0 motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido
Alin Muşoiu (82') 1 - 0
Alin Muşoiu (87') 2 - 0
Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 2 - 0 motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Monkada F.D.M. Alineación oficial del equipo 'Monkada F.D.M.' en el partido 2 - 0 motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monkada F.D.M.

Goles Goles

  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Alin Muşoiu de Monkada aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Amb 87 minuts jugats, en Alin Muşoiu va augmentar l'avantatge de Monkada a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Niko Vuola va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Frank Lickert del Monkada ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Amb 38 minuts disputats, Bogumił Jarnutowski gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Isadoro Ubal va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Monkada va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Niko Vuola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Isadoro Ubal.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Frank Lickert va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Monkada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Monkada Federico Mila Fuentes quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ireneusz Wysokiński l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Bogumił Jarnutowski es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

motroco

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): El motroco va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 13, però en Saro Sidoli va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de motroco, l'equip va recuperar la pilota al minut 26 i va contraatacar. En Iván Oriol Durán va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, un refús desafortunat de Robert Holzer, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Maxime-Loïc Kepseu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 206 Minuto 54 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Saro Sidoli va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): motroco va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Robert Holzer va desviar el xut final de Károly Mészáros després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a John Bonta de motroco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.