Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charlton utd (439901) - Bierzo Roebucks (1369951) » 726879437: T75/J5/IV

Liga 726879437 Información oficial sobre el partido 726879437 en Hattrick

09.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / IV.9 (3432)

Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido 2 - 0 Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido
Hans Lenskens (2') 1 - 0
Hans Lenskens (76') 2 - 0
Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido 2 - 0 Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Charlton utd Alineación oficial del equipo 'Charlton utd' en el partido 3 - 0 Bierzo Roebucks Alineación oficial del equipo 'Bierzo Roebucks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charlton utd

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 2, el Charlton va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hans Lenskens, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Charlton va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Hans Lenskens progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 7 (Ocasión de penalti): Al minut 7 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En José Orcajada, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Józef Kluczewski una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 18, però una magnífica aturada de Rory Auldmill va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Hwangdong Ong, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Csongor Póth de Charlton va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Manoël Giroux gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rory Auldmill va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): En José Orcajada es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Roebucks. La jugada d'estratègia del Charlton per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alfred Ewert va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 75 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Milad Ghaffarpour sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.

Bierzo Roebucks

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Roebucks van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però Adam Schisslaweng va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 260 Minuto 28 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Tsegaye Kebebe, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonatan Eriksson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.