Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TeamVic (775695) - Kastañazo (485990) » 726879432: T75/J3/IV

Liga 726879432 Información oficial sobre el partido 726879432 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.9 (3432)

TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido 1 - 1 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
0 - 1 Dejan Ivić (54')
Sergio Ebrar (67') 1 - 1
TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido 1 - 1 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TeamVic Alineación oficial del equipo 'TeamVic' en el partido 2 - 0 Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeamVic

Goles Goles

  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Sergio Ebrar va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en David Sweeney.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): TeamVic va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mauricio Casadeval en un 1 contra 1 amb el porter Sämi Foltz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): TeamVic va estar a punt de posar-se per davant al minut 28 però Sergio Ebrar va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Sergio Fromista es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 55 minuts, en Alcher Balaguer no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): TeamVic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 78, quan Mauricio Casadeval va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): TeamVic va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Fromista va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sämi Foltz.

Kastañazo

Goles Goles

  • 105 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Dejan Ivić rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Daniel Orellana, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kastañazo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Juan Velasco Mansilla, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Dejan Ivić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): El Kastañazo va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Juan Velasco Mansilla la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): Kastañazo van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 88, però el xut de Dejan Ivić des de l'esquerra va sortir desviat.