Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pimpon (1586578) - Majarromaque (488261) » 726879330: T75/J6/IV

Liga 726879330 Información oficial sobre el partido 726879330 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.7 (3430)

Pimpon Alineación oficial del equipo 'Pimpon' en el partido 2 - 2 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
Tomáš Švajka (21') 1 - 0
1 - 1 César 'El loco' Malafaya (32')
Marco Juez (39') 2 - 1
2 - 2 Bikentzi 'La bala' Alegarreta (89')
Pimpon Alineación oficial del equipo 'Pimpon' en el partido 2 - 2 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pimpon Alineación oficial del equipo 'Pimpon' en el partido 3 - 1 Majarromaque Alineación oficial del equipo 'Majarromaque' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pimpon

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Marco Juez és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Tomáš Švajka perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Eric Ballester del Pimpon va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marco Juez que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tomáš Švajka va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Marco Juez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Tomáš Švajka, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 54 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 54 podia haver acabat en gol, però Dario Buta va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Lionel Gagne, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lionel Gagne per poc que no incrementa el marcador al minut 76. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dario Buta va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Majarromaque

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador visitant César 'El loco' Malafaya va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 32 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Majarromaque van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 89, quan Bikentzi 'La bala' Alegarreta va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 22 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Majarromaque a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Miguel 'Pillo' Briceño va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Francesc de Pau Morral va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.