Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maite fc (799665) - Asís CF (794504) » 726879275: T75/J6/IV

Liga 726879275 Información oficial sobre el partido 726879275 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.6 (3429)

maite fc Alineación oficial del equipo 'maite fc' en el partido 2 - 0 Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido
Fernando Fivaller (27') 1 - 0
Fernando Fivaller (63') 2 - 0
maite fc Alineación oficial del equipo 'maite fc' en el partido 2 - 0 Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
maite fc Alineación oficial del equipo 'maite fc' en el partido 2 - 0 Asís CF Alineación oficial del equipo 'Asís CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maite fc

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Fernando Fivaller va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de maite.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Fernando Fivaller va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Arsenio Campo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 235 Minuto 83 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Manuel Mongado, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Asís CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Finn Johansson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Dominique Chalumeau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Asís que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): István Orosz va marcar al minut 19 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Asís van sortir al contraatac al minut 67, però Dominique Chalumeau va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 74, quan un error defensiu va deixar Frédéric Gardin completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.