Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halcón Solador (797286) - pontelo ponselo fc (1337830) » 726879104: T75/J6/IV

Liga 726879104 Información oficial sobre el partido 726879104 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / IV.3 (3426)

Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 3 - 2 pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido
0 - 1 Ramin Baboli (22')
Malte Yngvesson (42') 1 - 1
Daniel Bourgue (73') 2 - 1
2 - 2 Ádám Guti (77')
Subhash Atre (84') 3 - 2
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 3 - 2 pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Halcón Solador Alineación oficial del equipo 'Halcón Solador' en el partido 2 - 0 pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcón Solador

Goles Goles

  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 del partit, el jugador Malte Yngvesson de H. Solador va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Malte Yngvesson va anar directament als peus de Daniel Bourgue que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Subhash Atre, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del H. Solador se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Pau Echecón de H. Solador va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El H. Solador va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Pelayo Eume la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): H. Solador per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Cristiano Tiberi va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Daniel Bourgue de H. Solador va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Malte Yngvesson! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del pontelo. La jugada d'estratègia del H. Solador per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pau Echecón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

pontelo ponselo fc

Goles Goles

  • 141 Minuto 22 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de pontelo van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Ramin Baboli.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): pontelo va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Ádám Guti, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Christian Almkvist, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de pontelo van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ádám Guti va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Keneth Murillo s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christian Almkvist de pontelo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.