Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Cirera (1337344) - Cesana fc (779241) » 726878984: T75/J3/IV

Liga 726878984 Información oficial sobre el partido 726878984 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.1 (3424)

CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido 1 - 1 Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido
0 - 1 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) (13')
Sergio Copeiro (67') 1 - 1
CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido 1 - 1 Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CF Cirera Alineación oficial del equipo 'CF Cirera' en el partido 2 - 0 Cesana fc Alineación oficial del equipo 'Cesana fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CF Cirera

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 del partit, el jugador Sergio Copeiro de Cirera va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Guanarteme Navarro va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Dani Yañez Mariño de Cirera va intentar batre la porteria rival al minut 33 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Tim Anspach va estar a punt d'empatar per a Cirera quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Normando Silva Mendoza va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 235 Minuto 70 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Tim Anspach, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 80 per blocar una centrada d'en Ivan Iliev va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Cirera.

Cesana fc

Goles Goles

  • 142 Minuto 13 (Gol de contra por la izquierda): 宋 (Sung) 啟皓 (Qihao) va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cesana i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Eduardo Pérez era fer passades de llarga distància. Al minut 26 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Carmine Cosentino però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Cesana van sortir al contraatac al minut 31, però Eduardo Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Cesana van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Carmine Cosentino va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cesana, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Paco Ciga va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Buendía de Cesana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Blagoy Bochev de Cesana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.