Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ros'rock'n'roll (799099) - Hernia Foraminal (121662) » 726878983: T75/J3/IV

Liga 726878983 Información oficial sobre el partido 726878983 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / IV.1 (3424)

ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 2 - 2 Hernia Foraminal Alineación oficial del equipo 'Hernia Foraminal' en el partido
Javier Iturri (30') 1 - 0
1 - 1 Juan José Saluces (37')
David Garmendia (39') 2 - 1
2 - 2 谢 (Xie) 贵烽 (Guifeng) (61')
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 2 - 2 Hernia Foraminal Alineación oficial del equipo 'Hernia Foraminal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido 1 - 1 Hernia Foraminal Alineación oficial del equipo 'Hernia Foraminal' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 120 Minuto 30 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 30, indicava inequívocament que en Javier Iturri va saber trobar la xarxa rival. rosrocknroll desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Era obvi que el rosrocknroll volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 39 van aconseguir marcar quan en David Garmendia va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de rosrocknroll tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Manuel Wohlkönig ho va intentar al minut 16 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 236 Minuto 59 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio Chapín no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Nélson Macatrão estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 287 Minuto 64 (Ocasión tiro lejano): Al minut 64 un refús amb el peu d'en Bo Dragseth va anar a parar als peus del Javier Iturri que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 薛 (Xue) 庭烽 (Tingfeng) de rosrocknroll va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Hernia Foraminal

Goles Goles

  • 105 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Ioritz Solano va descol·locar totalment la defensa contrària i Juan José Saluces no va perdonar i va marcar el 1 - 1.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): En 谢 (Xie) 贵烽 (Guifeng) va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 22 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Boyko Staykov va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en José Maestre Vargas el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Antonio Chapín va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Gutiérrez de Celis, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 15 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): Com d'altres vegades, en Jordi Pujol va ser un jugador clau. Sempre estava involucrat en l'atac, en la defensa, o en el que calgués.