Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Zippo (1370866) - Oscurillos (1370425) » 726878832: T75/J8/III

Liga 726878832 Información oficial sobre el partido 726878832 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / III.14 (3421)

C.F. Zippo Alineación oficial del equipo 'C.F. Zippo' en el partido 0 - 0 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Zippo Alineación oficial del equipo 'C.F. Zippo' en el partido 2 - 0 Oscurillos Alineación oficial del equipo 'Oscurillos' en el partido
Tiene mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Zippo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Zo Randriamanjaka va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Zippo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rubén Vizcaino va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fabián Pavón.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Zippo va estar a punt d'arribar en un córner. En Abdullah Fawaz va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 30 per blocar una centrada d'en Ðorđe Dunđerski va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zippo.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Zippo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 56, quan Talal Charara va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Zippo va estar a punt de posar-se per davant al minut 63 però Ðorđe Dunđerski va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rubén Vizcaino va estar a punt d'avançar els locals al minut 65 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Zippo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rogério Cotegipe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Talal Charara de Zippo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Oscurillos

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Oscurillos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Anders Josefsson va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): Gianni Volpicelli va marxar per velocitat al minut 24 i va fer una passada de la mort a Raúl Viladráu, però aquest va fallar.
  • 240 Minuto 26 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Oscurillos sortien al contraatac. La falta llançada per Vladislav Penchev va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oscurillos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mike Schüssel, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vladislav Penchev de Oscurillos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Alexander Prilutskiy de Oscurillos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bryan Mobley.