Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keltoi Vigo (1583433) - Gaucho's Friends (1456252) » 726878610: T75/J8/III

Liga 726878610 Información oficial sobre el partido 726878610 en Hattrick

30.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / III.10 (3417)

Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 2 - 3 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Munio Albitzua (2') 1 - 0
1 - 1 Roberto Tirado Torres (14')
1 - 2 Simón Tacoronte (39')
1 - 3 Simón Tacoronte (83')
Manuel Mohedano (84') 2 - 3
Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 2 - 3 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 3 - 0 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keltoi Vigo

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Tullio Tovani arribés a peus de Munio Albitzua, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Keltoi el 1 - 0.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Keltoi van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Manuel Mohedano en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Hyqmet Marku, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Keltoi va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ibrahim Vrankar en un 1 contra 1 amb el porter Koromak Diouf, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Keltoi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ibrahim Vrankar, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tullio Tovani va ser clau en la jugada d'atac de Keltoi al minut 42, quan ell mateix va fer una passada brutal a Fikry Abidin, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Keltoi va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manuel Mohedano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Manuel Mohedano de Keltoi va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 79, però no va estar gaire encertat.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Pedro Gabert quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Fikry Abidin de Keltoi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 14 minuts Roberto Tirado Torres va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): El jugador Simón Tacoronte de Gauchos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Simón Tacoronte des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fatih Faruki, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.