Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Keltoi Vigo (1583433) - FC Aversi (993904) » 726878602: T75/J6/III

Liga 726878602 Información oficial sobre el partido 726878602 en Hattrick

16.03.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / III.10 (3417)

Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 0 - 2 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
0 - 1 Cristian David Cantó (44')
0 - 2 Simón Noboa (75')
Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 0 - 2 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keltoi Vigo Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo' en el partido 3 - 0 FC Aversi Alineación oficial del equipo 'FC Aversi' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keltoi Vigo

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Manuel Mohedano que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Keltoi va estar a punt de posar-se per davant al minut 41 però Fikry Abidin va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Ramon Munné va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Keltoi va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Iván Vallejo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 289 Minuto 44 (Ocasión evento especial): En Tullio Tovani, al minut 44 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Yoann Dufay el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Keltoi va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Jesús Ramon Munné la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Lefter Baştürk hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Iván Vallejo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Keltoi Ibrahim Vrankar quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Keltoi va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Tullio Tovani va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Pablo Montoya de Dios va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Zeferino Alberena de Keltoi es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 82, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fikry Abidin.

FC Aversi

Goles Goles

  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Aversi sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Cristian David Cantó va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Aversi eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Simón Noboa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 68 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Aversi van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 68 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Domenico Lastrico, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ethan Damour de Aversi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.