Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Red Style. (1372463) - White Shark Team (1600717) » 726878589: T75/J3/III

Liga 726878589 Información oficial sobre el partido 726878589 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / III.10 (3417)

Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 1 - 0 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Ramón Xavier Bazan (44') 1 - 0
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 1 - 0 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red Style. Alineación oficial del equipo 'Red Style.' en el partido 2 - 0 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Style.

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del White. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ramón Xavier Bazan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Style. es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Matteo Maestroni va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Matteo Maestroni va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Dominik Kalocsay, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 287 Minuto 43 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Style. tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Marius-Florin Purdel ho va intentar al minut 43 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dominik Kalocsay.

White Shark Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): White va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Andrej Acković va quedar-se sol davant el porter Fred Heymer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marko Pustijanac ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Youssouf Chami al minut 48 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.