Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fail Compilation (775291) - UDR Pineda (1435926) » 726878189: T75/J14/III

Liga 726878189 Información oficial sobre el partido 726878189 en Hattrick

11.05.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / III.2 (3409)

Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 2 - 1 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
Cory Whyman (25') 1 - 0
Vincent Depreux (44') 2 - 0
2 - 1 Raúl Silva Pacheco (89')
Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 2 - 1 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido 2 - 0 UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fail Compilation

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Compilation prenia la batuta de l'encontre al minut 25, quan en Cory Whyman va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 44 (Gol de penalti): Compilation va obtenir un penal al minut 44, que va llançar a la perfecció Vincent Depreux. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Miguel Ángel Muñiz Soberano va entorpir al marcador d'en Mulamba Tshimbolela per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Rodrigo Macario al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alvaro Mora va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Vincent Depreux es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Pattrick-Norman Rechner es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, Vincent Depreux gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pattrick-Norman Rechner per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Rodrigo Macario va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Pattrick-Norman Rechner de Compilation va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Pattrick-Norman Rechner de Compilation va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

UDR Pineda

Goles Goles

  • 140 Minuto 89 (Gol de contra de falta): El porter de Pineda va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Raúl Silva Pacheco va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Pineda va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en José Ramón Irueta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Svyatoslav Golyak era fer passades de llarga distància. Al minut 41 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Raúl Silva Pacheco però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pineda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Svyatoslav Golyak, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Saurín.