Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UDR Pineda (1435926) - Fail Compilation (775291) » 726878136: T75/J1/III

Liga 726878136 Información oficial sobre el partido 726878136 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / III.2 (3409)

UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 2 - 1 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
Alcides de Carvalho (34') 1 - 0
1 - 1 Arnold D'ath (54')
José Ramón Irueta (59') 2 - 1
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 2 - 1 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UDR Pineda Alineación oficial del equipo 'UDR Pineda' en el partido 0 - 2 Fail Compilation Alineación oficial del equipo 'Fail Compilation' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UDR Pineda

Goles Goles

  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 34, en Alfredo Viegas la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Alcides de Carvalho que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pineda contenien la respiració mentre en José Ramón Irueta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Pineda va estar a punt de marcar quan Albert Stone va fer una passada impressionant a Marc Andreu Sayols, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pineda va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Igor Kysucký, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pineda va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfredo Viegas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pineda va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alfredo Viegas va sortir per sobre el travesser.

Fail Compilation

Goles Goles

  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Arnold D'ath per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 28, quan en Alvaro Mora va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Mauricio Revenga per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 37, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Mulamba Tshimbolela va fer una jugada per la banda esquerra, però Rodrigo Macario va aturar el seu xut.