Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basauri C.F. (121286) - palomera blanes (119634) » 726877853: T75/J1/II

Liga 726877853 Información oficial sobre el partido 726877853 en Hattrick

10.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / II.1 (3404)

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 5 - 0 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Egon Riess (3') 1 - 0
Alberto De Armas (11') 2 - 0
João Frederico Fernandes (30') 3 - 0
Gniewosz Cholewski (63') 4 - 0
Egon Riess (74') 5 - 0
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 5 - 0 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 2 - 0 palomera blanes Alineación oficial del equipo 'palomera blanes' en el partido
Tiene bastante suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 187 Minuto 3 (Gol tiro lejano): En Gniewosz Cholewski conduïa pel cercle central i, veient a en Egon Riess desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 187 Minuto 11 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Basauri va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 11 va arribar el 2 - 0 quan en Alberto De Armas va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 30 minuts, el tirador de faltes del Basauri va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en João Frederico Fernandes, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Basauri va aconseguir el 4 - 0 quan Gniewosz Cholewski va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Egon Riess conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 5-0

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Bernat Bigas va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Alexandro Acevedo do Río es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Al minut 65, Carlos Alberto Buyuque gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luis Sierra. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

palomera blanes

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de palomera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Felipe Carlos González, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Yeste Serrano de palomera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martín Saurín de palomera va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.