Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeportivoRiveira (307627) - A.A.Kamandulas (308950) » 726877807: T75/J3/Primera

Liga 726877807 Información oficial sobre el partido 726877807 en Hattrick

24.02.2024 14:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / Primera (3403)

DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 1 - 3 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
Enrique Serrano (28') 1 - 0
1 - 1 Mihkel Eesmaa (39')
1 - 2 Miguel González Priorío (65')
1 - 3 Ian Diniz Veiga (73')
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 1 - 3 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DeportivoRiveira Alineación oficial del equipo 'DeportivoRiveira' en el partido 1 - 1 A.A.Kamandulas Alineación oficial del equipo 'A.A.Kamandulas' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeportivoRiveira

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Enrique Serrano, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16, Enrique Serrano arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 24 (Ocasión de penalti): DeportivoRiveira es va veure beneficiat per la polèmica al minut 24, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però 甘 (Gan) 瑞毅 (Ruiyi) va relliscar al moment de fer el xut i el porter Erwin Torelo no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 225 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En 甘 (Gan) 瑞毅 (Ruiyi) de DeportivoRiveira va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): DeportivoRiveira va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 甘 (Gan) 瑞毅 (Ruiyi) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 甘 (Gan) 瑞毅 (Ruiyi) de DeportivoRiveira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

A.A.Kamandulas

Goles Goles

  • 187 Minuto 39 (Gol tiro lejano): Era obvi que el A.A.Kamandulas volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 39 van aconseguir marcar quan en Mihkel Eesmaa va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 1.
  • 107 Minuto 65 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de A.A.Kamandulas Miguel González Priorío va anotar el 1 - 2 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ian Diniz Veiga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a A.A.Kamandulas va estar a punt d'arribar en un córner. En Juan García Ferreros va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 209 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Essam Assem? Un error clamorós seu va donar a 甘 (Gan) 瑞毅 (Ruiyi) una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Edward Swół.