Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726872845

Liga 726872845 Información oficial sobre el partido 726872845 en Hattrick

06.04.2024 13:45:00

Rising Sun Bhoys Alineación oficial del equipo 'Rising Sun Bhoys' en el partido 6 - 0 Avioni Alineación oficial del equipo 'Avioni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rising Sun Bhoys Alineación oficial del equipo 'Rising Sun Bhoys' en el partido 2 - 0 Avioni Alineación oficial del equipo 'Avioni' en el partido
Tiene mucha potra 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rising Sun Bhoys

Goles Goles

  • 124 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 l'àrbitre va premiar Rising amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Alojzije Jelinek va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 132 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Rising a 2 - 0. Valentin Dragoslavić va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Teo Korošak va incrementar l'avantatge de Rising amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Rising va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Stipo Grdiša, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Rising va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Valentin Dragoslavić va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 89 (Gol de falta): Alojzije Jelinek va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 89 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, Valentin Dragoslavić gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mihajlo Miličević va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Avioni

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 6 (Tarjeta roja directa): Al minut 6 en Pero Skeja va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.