Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726870547

Liga 726870547 Información oficial sobre el partido 726870547 en Hattrick

30.03.2024 13:45:00

nk Zibel Alineación oficial del equipo 'nk Zibel' en el partido 0 - 7 Marko Kofs Alineación oficial del equipo 'Marko Kofs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
nk Zibel Alineación oficial del equipo 'nk Zibel' en el partido 0 - 8 Marko Kofs Alineación oficial del equipo 'Marko Kofs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nk Zibel

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Toma Kampuš va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Zibel que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Marko Kofs

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Marko va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Philippe Gassner va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Marko l'avantatge per 0 - 2. Nolan Širola en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Georgi Daskalov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nolan Širola va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Marko va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Kingsley Godet, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Georgi Daskalov, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Kingsley Godet va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 7 per a Marko.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Philippe Gassner es va quedar sol davant del porter, al minut 36. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Nolan Širola, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Marko va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el Marko va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Georgi Daskalov s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.