Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726840818

Liga 726840818 Información oficial sobre el partido 726840818 en Hattrick

13.04.2024 13:30:00

Kontejneri Alineación oficial del equipo 'Kontejneri' en el partido 1 - 2 NK Bratstvo BK Alineación oficial del equipo 'NK Bratstvo BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kontejneri Alineación oficial del equipo 'Kontejneri' en el partido 2 - 1 NK Bratstvo BK Alineación oficial del equipo 'NK Bratstvo BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,9 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kontejneri

Goles Goles

  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62, Vladimir Gorshenkov va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Gjore Pucakoski va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Servet Düzey va estar a punt de marcar al minut 26 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 210 Minuto 31 (Ocasión de falta): Stefan Leick va llançar una falta directa al minut 31 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Kontejneri enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Stefan Leick va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Jacky van Praag va estar a punt d'empatar per a Kontejneri quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Alanderson Gávio va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, Vladimir Gorshenkov va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jacky van Praag es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mijat Anđelinić de Kontejneri es va guanyar la targeta groga merescudament.

NK Bratstvo BK

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Anish Athlye que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a NKB.
  • 171 Minuto 63 (Gol por el centro): NKB agafava avantatge al minut 63 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Anish Athlye amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Djoerd Gasse de NKB va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 28 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de NKB van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Djoerd Gasse va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El NKB va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Gleb Rzheutskiy va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Maciej Korobacz va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel Dubeň, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.