Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726837908

Liga 726837908 Información oficial sobre el partido 726837908 en Hattrick

20.04.2024 13:25:00

satan's bayern Alineación oficial del equipo 'satan's bayern' en el partido 2 - 4 Low temrerature Alineación oficial del equipo 'Low temrerature' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
satan's bayern Alineación oficial del equipo 'satan's bayern' en el partido 2 - 0 Low temrerature Alineación oficial del equipo 'Low temrerature' en el partido
Tiene un resultado normal 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

satan's bayern

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): En Tarsun Bumbarov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al satans, un peu providencial d'en Todor Ilkov va situar el 1-1 al panell digital.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Mladen Filipov s'emportà una gran ovació del públic local al minut 44, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Mladen Filipov va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 el satans va posar setge sobre la defensa central visitant però en Tarsun Bumbarov no va estar gens encertat.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip satans Todor Ilkov quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Georgi Baev l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 43 per blocar una centrada d'en Strahil Dimov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de satans.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tarsun Bumbarov va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Pedro van 't Zelfde va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Yakup Bozoklu va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Després de 73 minuts, Doğan Taşan va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Low temrerature

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, Dante Vargas va pentinar un córner cap al segon pal que Rudolf Horálek va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 186 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El temrerature va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Edi Marak rematés de volea a la xarxa. El 1 - 2 pujava al marcador al minut 44.
  • 172 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Passats 60 minuts de partit, temrerature es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Dante Vargas es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, el temrerature va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sampo Heiman, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 4.