Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726837362

Liga 726837362 Información oficial sobre el partido 726837362 en Hattrick

11.05.2024 13:25:00

FC Avengers infinity War Alineación oficial del equipo 'FC Avengers infinity War' en el partido 0 - 8 WestHam Alineación oficial del equipo 'WestHam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC Avengers infinity War Alineación oficial del equipo 'FC Avengers infinity War' en el partido 0 - 10 WestHam Alineación oficial del equipo 'WestHam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Avengers infinity War

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Avengers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dimitar Kyuldzhiev, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Angel Georgiev va intentar anar-se'n per velocitat al minut 55 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Filip Veselka de Avengers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Boris Atanasov de Avengers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Stamen Mihaylov.

WestHam

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Hani Yakhloufi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 180 Minuto 28 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Riccardo Villaggio de WESTHAM va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 28.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, WESTHAM va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ennio Cuzzupoli, amb un xut sec des de la dreta.
  • 180 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37, una falta xutada per Riccardo Villaggio va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 4 per a WESTHAM. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Panayot Dimov va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Riccardo Villaggio va augmentar l'avantatge de WESTHAM a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a WESTHAM l'avantatge per 0 - 7. Fuat Ecetan en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, un xut de Fuat Ecetan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Riccardo Villaggio de WESTHAM al minut 31 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Yuli Benev va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Riccardo Villaggio que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Riccardo Villaggio de WESTHAM es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.