Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726833819

Liga 726833819 Información oficial sobre el partido 726833819 en Hattrick

13.04.2024 13:25:00

Balkan hero Alineación oficial del equipo 'Balkan hero' en el partido 0 - 8 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Balkan hero Alineación oficial del equipo 'Balkan hero' en el partido 0 - 8 "Miron Spurs" Alineación oficial del equipo '"Miron Spurs"' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balkan hero

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Dimitar Gerdzhikov estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Boyko Pangelov, als 77 minuts, va fallar per ben poc.

"Miron Spurs"

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jeoffrey Odwin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Mironus.
  • 181 Minuto 7 (Gol por el centro): Jeoffrey Odwin va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 7, i va fer pujar el 0 - 2 per a Mironus.
  • 183 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8, un xut de Kiril Yanovski des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al 18 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Mironus augmentar el seu avantatge en el marcador, després que 秦 (Qin) 宝库 (Baoku) es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Vasil Zahúnov va augmentar l'avantatge de Mironus a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 0 - 6 per sobre quan Konstantin Mihaylov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Boris Matev va ser l'anotador del 0 - 7.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): 秦 (Qin) 宝库 (Baoku) de Mironus va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Vladimir Karabiberov quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Orlin Baltadzhiev, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 47 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Óscar José Baquerizo al minut 47.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Boris Matev de Mironus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.