Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726824902

Liga 726824902 Información oficial sobre el partido 726824902 en Hattrick

23.03.2024 13:25:00

PFC Lokomotiv PD Alineación oficial del equipo 'PFC Lokomotiv PD ' en el partido 5 - 2 Narsil Alineación oficial del equipo 'Narsil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
PFC Lokomotiv PD Alineación oficial del equipo 'PFC Lokomotiv PD ' en el partido 5 - 2 Narsil Alineación oficial del equipo 'Narsil' en el partido
Tiene un resultado normal 4.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PFC Lokomotiv PD

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): En Georgi Dimitrov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PFC, un peu providencial d'en Stephan Stauffenberg va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12, PFC va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Andreas Tompoulidis, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PFC. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ridauddin Alim xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Ridauddin Alim va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nikola Grozdanov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a PFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Nikola Grozdanov gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Fredrik Kvarndahl va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Narsil

Goles Goles

  • 151 Minuto 68 (Gol por el centro): Narsil van mostrar una bona compenetració quan al minut 68 van reduir diferències a 5 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Oralcan Giz va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 152 Minuto 89 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Luis Antonio Zaldivar va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 89 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Tobiasz Krokosz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Nader Valipour, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Juan Antón Laguyas no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 237 Minuto 53 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Aymane Ramchi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Florin Cotoarbă, als 53 minuts, va fallar per ben poc.
  • 207 Minuto 65 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Narsil va ser a punt de marcar al minut 65, quan el seu jugador Amândio Lima va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.