Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726824357

Liga 726824357 Información oficial sobre el partido 726824357 en Hattrick

27.04.2024 13:25:00

Balkan Alineación oficial del equipo 'Balkan' en el partido 2 - 2 Squadron of Light Alineación oficial del equipo 'Squadron of Light' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Balkan Alineación oficial del equipo 'Balkan' en el partido 2 - 1 Squadron of Light Alineación oficial del equipo 'Squadron of Light' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,5 % 20,4 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Balkan

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sasja Coevoet va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Tomas Smidt la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sasja Coevoet va anar directament als peus de Tomas Smidt que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Balkan va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Arnaldo Ferreira ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 237 Minuto 29 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sasja Coevoet va fer una magnífica centrada, però la rematada de Michał Hatłas va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnaldo Ferreira de Balkan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Squadron of Light

Goles Goles

  • 186 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Squadron va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Julio Cáceda.
  • 186 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Squadron amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Mincho Slavov, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 60 (Ocasión de falta): Amb 60 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Vasil Yanakiev va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 80 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ivaylo Dzhapunov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Squadron va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julio Cáceda, però el porter rival va fer una gran aturada.