Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726823071

Liga 726823071 Información oficial sobre el partido 726823071 en Hattrick

27.04.2024 13:25:00

PLOVDIV 1995 Alineación oficial del equipo 'PLOVDIV 1995' en el partido 2 - 3 iskar-sv Alineación oficial del equipo 'iskar-sv' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PLOVDIV 1995 Alineación oficial del equipo 'PLOVDIV 1995' en el partido 3 - 1 iskar-sv Alineación oficial del equipo 'iskar-sv' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,8 % 0,8 % 11,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PLOVDIV 1995

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En Ryan Ten Jet Foei entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al PLOVDIV, un peu providencial d'en Claudio Palomares va situar el 1-1 al panell digital.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Kiril Deshkov va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kiril Deshkov! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Konrad Gillerberg quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65, Alfonso Antúnez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kiril Deshkov va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Angel Tzonev va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Angel Ashkov de PLOVDIV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

iskar-sv

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Valentin Popov de iskar-sv va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): iskar-sv va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Valentin Popov.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Ivan Andreev que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del iskar-sv que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Yordan Nikolov, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vasil Bochev. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Valentin Popov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Dimitar Stoychev es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nikolay Ignatov de iskar-sv es va guanyar la targeta groga merescudament.