Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726821655

Liga 726821655 Información oficial sobre el partido 726821655 en Hattrick

23.03.2024 13:25:00

FC Kalin Alineación oficial del equipo 'FC Kalin' en el partido 2 - 0 Lebedovo ezero Alineación oficial del equipo 'Lebedovo ezero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Kalin Alineación oficial del equipo 'FC Kalin' en el partido 4 - 0 Lebedovo ezero Alineación oficial del equipo 'Lebedovo ezero' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Kalin

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Hassan Shareef va donar a Kalin un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Kalin va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ragnar Sigurðsson va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Justin Smith va fer al minut 4 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Soukias Mangasaryan, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Passaven 39 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Soukias Mangasaryan va rematar alt.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Faik Kullolli al minut 53 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Axel Batistuta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Axel Batistuta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 66, però una magnífica aturada de Faik Kullolli va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Boris Lechel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Faik Kullolli va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Axel Batistuta per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Faik Kullolli va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El Kalin ho intentava per la dreta per mitjà de Justin Smith, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Lebedovo ezero

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): Lebedovo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 68, però Ivan 'Stenaldo' Tzanov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vladimir Evtimov de Lebedovo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Momchil 'Young Blaze' Chonov.