Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726821641

Liga 726821641 Información oficial sobre el partido 726821641 en Hattrick

02.03.2024 13:25:00

Dobrudja2004 Alineación oficial del equipo 'Dobrudja2004' en el partido 2 - 0 FC Vladislavovo UNT Alineación oficial del equipo 'FC Vladislavovo UNT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dobrudja2004 Alineación oficial del equipo 'Dobrudja2004' en el partido 2 - 2 FC Vladislavovo UNT Alineación oficial del equipo 'FC Vladislavovo UNT' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,7 % 17,7 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dobrudja2004

Goles Goles

  • 124 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 35 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Marc Taupin llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): Amb 77 minuts jugats, en Mihajlo Krstić va augmentar l'avantatge de Dobrudja2004 a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Walid Kechi es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Vasil Kitanov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marc Taupin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Mihajlo Krstić es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kiril Lazarov de Dobrudja2004 va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FC Vladislavovo UNT

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): FCVLVO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Martiniano Razzano va desviar el xut final de Viktor Kirchev després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Patrocinio Cancer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Martiniano Razzano va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kostadin Marinov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Rumen Dúbov va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Martiniano Razzano va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): FCVLVO va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 83, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Rafael Cabrera.