Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726821430

Liga 726821430 Información oficial sobre el partido 726821430 en Hattrick

23.03.2024 13:25:00

OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 0 - 3 Tigers_BG Alineación oficial del equipo 'Tigers_BG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
OLIMPIKO Alineación oficial del equipo 'OLIMPIKO' en el partido 0 - 2 Tigers_BG Alineación oficial del equipo 'Tigers_BG' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OLIMPIKO

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Alexander Kondov va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): OLIMPIKO van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 42, però el xut de Plamen Raychev des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El OLIMPIKO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Alexander Kondov va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de OLIMPIKO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Nikolay Velichkov, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tigers_BG

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Amb 22 minuts jugats, Kahraman Aker de Tigers_BG va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, Tigers_BG va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Amadeu Alexandre.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Pascal Verstl va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Pascal Verstl va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Davide Pilet rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, el Tigers_BG va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Amadeu Alexandre s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Dimitar Vasilev va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Sebastian Faco, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sebastian Faco va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Anton Georgiev, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tigers_BG va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Sebastian Faco de Tigers_BG va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 58 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sebastian Faco. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eugenio Cannarsa després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Dimitar Vasilev va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oddmund Holm de Tigers_BG es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.