Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726820589

Liga 726820589 Información oficial sobre el partido 726820589 en Hattrick

23.03.2024 13:25:00

Ajax Panterdam Alineación oficial del equipo 'Ajax Panterdam' en el partido 2 - 2 TTTT Alineación oficial del equipo 'TTTT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ajax Panterdam Alineación oficial del equipo 'Ajax Panterdam' en el partido 2 - 1 TTTT Alineación oficial del equipo 'TTTT' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,0 % 20,8 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ajax Panterdam

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Panterdam va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 谢 (Xie) 玉威 (Yuwei) va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Panterdam van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Fadıl Süren va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): 谢 (Xie) 玉威 (Yuwei) gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 谢 (Xie) 玉威 (Yuwei) va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En 谢 (Xie) 玉威 (Yuwei) va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Atanas Manov de Panterdam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

TTTT

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Wiktor Komenda que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 75 (Gol por el centro): Amb 75 minuts jugats, Gonzalo Gabanna de TTTT va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): TTTT va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jovitas Kliopkinas va desviar el xut final de Dragoş Ţicu després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Panterdam. La jugada d'estratègia del TTTT per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Eldvinas Jakubaitis va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Henry Falkenwald ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Gonzalo Gabanna va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.